Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Freek Vonk En Eva Jinek Uit Elkaar


Nu

Door Redactie 13 februari 2019 1025 Vandaag de dag is Eva Jinek dolgelukkig met haar geliefde Dexter. Zij en Freek Vonk zijn namelijk uit elkaar aldus Shownieuws. Freek ontmoette de presentatrice in november De bioloog was te gast in het programma Eva Jinek op zondag. Eva Jinek en Freek Vonk zijn niet langer een setje..


33K views 3 months ago NPO Wanneer Freek Vonk over de Caribische rifhaai vertelt kan hij. De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk vertelt over de haaienbeet die hij twee. Freek Vonk deelt heftige beelden van zijn haaienbeet. 02022020 1243 UUR Sona Boker Het is precies drie jaar geleden dat presentator en bioloog. Freek Vonk houdt zijn fans graag op de hoogte via social media ook in mindere tijden..


718K views 4 years ago Check voor meer info over haaien de volgende link. . De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk doet tegenover het NOS Jeugdjournaal zijn. Freek Vonk werd drie weken geleden gebeten door een chagrijnige haai maar het gaat..


Freek Vonk is op de Bahamas gebeten door een haai Nu gaat het weer goed met hem maar het was. . Freek Vonk deelt heftige beelden van zijn haaienbeet. De Nederlandse bioloog en televisiepresentator Freek Vonk doet tegenover het NOS Jeugdjournaal zijn. In 2017 werd bioloog Freek Vonk op de Bahamas in zijn arm gebeten door een rifhaai. De tv-bioloog was daar om opnames te maken voor de tv-programma Freek gaat naar. Freek Vonk deelt nieuwe beelden haaienbeet Op het moment dat de Zapp..



Ad

Comments